Drogen waterschade

Heeft u waterschade gehad en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw waterschade kan drogen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer u snel uw waterschade laat drogen beperkt u de gevolgschade. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het drogen van waterschade. Voor elke situatie vinden wij een oplossing dankzij onze uitgebreide droogapparatuur.

Drogen waterschade door een ontvochtiger

Problemen die vaak voorkomen na waterschade zijn vochtige muren, stilstaand water en smerig ruikende kamers. Hierdoor kan ook schimmelvorming en roestvorming ontstaan.
Er zijn verschillende methodes voor het drogen van waterschade, dit verschilt per locatie van de schade. Ontvochtigers worden ingezet voor een snelle en effectieve aanpak van overtollig vocht. Dit apparaat zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid verlaagt, hierdoor bevat de omgevingslucht minder vocht dan de natte materialen. Er vindt een gelijkmatige afgifte van vocht plaats, totdat de normale waardes bereikt zijn. Voor een nog betere droging combineren wij het bovengenoemde apparaat met ventilatoren. Dit versnelt de droogtijd met 30%.
Wij controleren met behulp van vochtmetingen of de locatie van de waterschade is gedroogd. Wanneer alles weer droog is, halen wij de droogappartuur weer bij u op.

Voordelen drogen waterschade

Het drogen van waterschade bespoedigt het herstel, ook voorkomt u vaak schimmel en ongedierte wanneer u snel actie neemt. Daarnaast is het laten drogen van waterschade vaak goedkoper dan wanneer u alles laat vervangen. Wanneer u verzekerd bent voor waterschade, worden de droogkosten vaak vergoed door uw verzekering.

Wij beschikken over een 24-uursdienst, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Wij adviseren u graag over passende oplossingen voor het drogen van waterschade. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op.

Call Now Button